Iris van Splunder – Lipoedeem, ik kon amper lopen

Afgelopen zomer kon ik amper nog lopen van de pijn in mijn benen, na jarenlang zoeken naar een oplossing en eetgewoonten uitproberen, kwam ik maar niet verder…  wandelen was mijn hobby, maar dat kon ik bijna niet meer ..zeker geen lange afstanden…er MOEST iets  gebeuren. Zo ben ik terecht gekomen bij Monique van The Healthy Apple en zij vertelde mij dat keto (zeer laag koolhydraten inname) van invloed zou zijn op lipoedeem…. Ik was sceptisch, maar wat ben ik blij dat ik haar advies heb opgevolgd…..ik ben na 8 maanden inmiddels 20 kilo lichter. 15 cm minder op mijn heupen en 14,5 cm op mijn bovenbeen. Maar het allerbelangrijkste: ik loop weer afstanden van soms 20 km zonder pijn!!! Ik ben heel dankbaar dat Monique op mijn pad is gekomen, en zou haar zeker aanraden!

M. van de Graaf – Weer een blije gezonde dochter

Ik ben ontzettend blij en dankvaar voor alle goede zorgen van Monique! Monique leren kennen als heel betrokken en zeer deskundig. Onze dochter had anorexia, zowel lichamelijk als psychisch ernstig ziek. Door de fantastische begeleiding van Monique is deze afschuwelijke tijd gelukkig voorbij.

G – geen klachten meer

Al jaren heb ik regelmatig last van jichtaanvallen. Ik had het idee dat ik alles wat ik lekker vind (zoals rood vlees en af en toe een biertje) moest laten staan om aanvallen te voorkomen. Monique heeft mij tips gegeven voor het aanpassen van mijn eetpatroon met een aanvullend supplement en sindsdien heb ik geen aanvallen meer gehad. Ik kan rustig een biertje drinken of een biefstukje eten en ben zelfs wat afgevallen. Win-win!

M. Vermeer – Dag CVS klachten

Vanwege vermoeidheidsklachten (chronisch vermoeidheidssyndroom) en daarnaast angst- en paniekklachten, bij Monique terecht gekomen. Door aanpassingen in mijn voeding, een aantal supplementen en een darmhersteltraject nu na jaren eindelijk van deze klachten af en weer aan het werk! En ik heb zelfs weer energie gevonden om te kunnen sporten. Ik ben Monique ontzettend dankbaar voor haar betrokkenheid, inzet en bekwaamheid. Je bent een topper!

Anja – Het gaat zo veel beter met mij!

Na jarenlang veel klachten gehad te hebben waaronder overgewicht, angstaanvallen, slaapproblemen en fibromyalgie kan ik nu zeggen dat het heel goed met mij gaat. Monique kan goed luisteren en heeft mij heel goed begeleid naar een leven vrijwel klachtenvrij en daar ben ik heel blij mee!

B – Dit was een goede keuze

Na een maandenlange zoektocht naar de oorzaak van mijn gezondheidsproblemen terecht gekomen bij The Healthy Apple. Na een goede en doortastende intake, waarbij in alle openheid en vertrouwen de gezondheidsproblemen konden worden besproken, is een plan gemaakt voor herstel. Het is fijn dat Monique de vinger aan de pols houdt en op tijd bijstuurt om het maximale resultaat te behalen. Mijn eerste stappen naar een goede gezondheid zijn gezet. Laat de zomer maar komen!!

J – Een tevreden klant

Het roer moest om, veel te zwaar en andere gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk. Onder begeleiding van The Healthy Apple een programma gevolgd waarin je met anders en toch heerlijk eten een stuk gezonder wordt. Het resultaat mag er zijn… in een halfjaar van 105 naar 80kg en bijna van de medicatie af. Het belangrijkste: ik voel me goed. Nog even een bedankje aan Monique voor de goede begeleiding en aan mijn vrouw die deze lifestyle ook heeft meegedaan: samen 45kg kwijt. We gaan ermee door want gezond leven en eten is ook nog lekker.

M. Kruidenier – Een Blij Ei

Na een darmoperatie met de nodige complicaties erg in gewicht toegenomen.
Een energie level wat steeds slechter werd, altijd maar moe en futloos zijn! Na 3 jaar reguliere geneeskunde geprobeerd te hebben bij Monique van The Healthy Apple terechtgekomen.

Op haar advies keto gaan eten, lijsten met wat te eten en een boekje met uitleg en recepten mee gekregen. Niet gelijk eenvoudig maar aangezien ik al na 2 weken verschil in energie merkte best vol te houden.

Na de nodige ondersteuning voor de werking van mijn darmen na ongeveer 7 maanden over gegaan op koolhydraat arm eten.
Trouwens ook voor mijn fibromyalgie klachten is het een oplossing gebleken. Deze zijn echt spectaculair verbeterd. Kortom een heel tevreden en dankbare cliënt.

Nicolet – Ik heb nu een veel betere leefstijl

Afvallen boven mijn 50e? Als ik maar niet verder aankom ben ik allang tevreden! Last van overgangsklachten? Niet klagen, maar dragen en bidden om kracht! Bovenstaande twee zaken bleken echter niet waar. Met een programma op maat met een uitgebreide beschrijving eet ik anders, maar wel heel lekker. Een leefstijl om de rest van mijn leven vol te houden. Soms de teugel wat losser, maar nu weet ik wat ik kan doen om controle te houden. Ondertussen 20kg lichter, geen nachtelijke zweetpartijen meer of andere overgangsklachten. Fijn ook om tussen de consulten door af en toe een specifieke vraag te kunnen stellen.