Al vanaf mijn achttiende ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Ik zou de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek gaan doen maar het is anders gelopen.  Na het VWO ben ik analytische en fysische chemie gaan studeren aan de Hogeschool in Delft. Jarenlang heb ik op verschillende laboratoria gewerkt in het bedrijfsleven. Een leerzame en gezellige tijd.

Ondertussen ontmoette ik een leuke man en kregen wij samen een dochter en een zoon. Mijn interesse in voeding en gezondheid bleef en ik volgde vele cursussen op dat gebied. Toen het laatste bedrijf waar ik werkte ging verhuizen, heb ik besloten om eindelijk van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik echt weer de schoolbanken in gedoken om het diploma te behalen van de 4-jarige HBO opleiding tot Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut. Daarna heb k mij verder gespecialiseerd in ketogene therapie, orthomoleculaire darmtherapie en BrainQ (lees hierover verder op de pagina’s onder behandelwijzen). In de praktijk kunnen deze 3 zaken met elkaar gecombineerd worden.

Door al deze kennis ging er een nieuwe wereld voor mij open en het leuke is dat mijn vorige vakgebied, de chemie, hier bij aansluit. Nog steeds verwonder ik mij erover hoe knap ons lichaam in elkaar zit en wat er allemaal bereikt kan worden als we eens goed gaan kijken naar wat ons lichaam eigenlijk echt nodig heeft. Jaarlijks volg ik bijscholingen om zo steeds meer kennis te kunnen toepassen in de praktijk..

Het is geweldig om mensen die klachten hebben weer op het juiste pad te helpen en ze weer gezondere jaren te bezorgen! Dit kan in mijn eigen gezellige praktijk in Hellevoetsluis op Voorne Putten en incidenteel ook online.